Efter The Ark men före Dead By April

Pust! Det är två dagar sedan jag plåtade The Arks sista spelning. Fantastiskt roligt och idag så fick jag ännu en rolig nyhet! The Ark har länkat till mitt galleri från sin sida! Sååå himla roligt. (Gråtande Ola>)

Annars har det inte hänt så mycket i helgen, pappa å jag har fifflat lite med lägenheten så nu är den officiellt vinterrustad. Förhoppningsvis behöver jag inte islolera balkongdörren med madrasser den här vintern. Vi var också och käkade grekiskt i Älvsjö, vilket ledde till att jag fick möjlighet att testa mina Imodium Plus, de funkar bra. Men nu måste jag hitta ett nytt stam-hak för grekiskt. :o/ Men skit i det! :oP

I veckan så blir det två planerade spelningar att plåta för min del. Den första är Dead by April, Renegade Five & Her Bright Skies på Medis på onsdag. Den ser jag väldigt mycket fram emot, när jag ”tjingade” den så var det bara Dead by April som skulle spela, men jag personligen gillar Renegade Five Väldigt mycket så det ska bli riktigt roligt. Det är på nivån att jag just insåg att jag kan texten till alla låtar på skivan. Her Bright Skies är riktigt bra dom med så det är tre fantastiska band som spelar på onsdag. Ska bli kul! Men dom har sänkt åldersgränsen till 13 år så jag hoppas INNERLIGT att dom har valt att ha dike, annars lotta bli trampad och armbågad på. Å Lotta inte gilla att slå tillbaka på barn. Okej när det är fulla karlar i 20-35 års åldern, då trycker man bara ut armbågen tillbaka, gärna några gånger hårdare så dom fattar piken, men om dom är 13-14 känns det… ojuste på något sätt.

Den andra konserten jag skulle plåta den här veckan misstänker jag starkt att den inte blir av, för jag tror jag har skrivit upp helt fel datum, den är nog nästa månad. Återkommer… oops! :o)