Graveyard mfl på Debaser Medis

Igår var jag och plåtade TVÅ uppdag på en gång, det var lite skitzofrent men roligt. Jag plåtade konserterna förr Festivalphoto och stämning/mingel åt Debaser!

Konserterna
Dessa gig ligger lätt på topp tio över mest svårfotade någonsin! (för mig alltså) man hade valt att jobba mycket med rött ljus som i sig innehåller väldigt lite ljus och därför blir fantastiskt svårfotat. Även skärpan försvinner ofta för att autofokusen inte har tillräckligt med ljus för att hitta rätt. Ja, förutom att färgerna blir… Annorlunda, så det blev lite svartvitt… Alla tre akterna spelade vad jag skulle kalla 70tals rock med starka Led Zeppelin influenser, de hade matchande stilar och jag måste säga att det visuellt var mycket roligt. Lite som att vara tillbaka på 70-talet. (jag var bara där som hastigast och har inte mycket minnen…) Riktigt roliga spelningar alltså, även om det bar jobbigt under Graveyard när man började röja och hoppa ruunt bakom mig. Fick konstant någons kroppsdelar på mig och man drog mig i håret. Men jag tror inte det var avsiktligt. Rookie misstag av mig att inte knyta upp det.

Mingel/stämning
Jag har ju inte plåtat så mycket mingel tidigare, inte bland folk jag inte känner i alla fall, men igår var det dags. Först hade jag varit världens nervösaste, men det gick över och när jag väl kom igång var det ju jätteroligt. Jag träffar aldrig folk när jag går ut men igår träffade jag massor med roliga människor. Att ha kameran med sig och vara där på uppdrag av stället är ju världens isbrytare. Jag vet att jag kommer göra det igen och jag lärde mig fantastiskt mycket. Folk blir fantastiskt glada när man säger att dom blir bra på bild. Å vill dom inte låter man ju bli och så blir dom kanske glada för det istället. Kul helt enkelt!

Här är några bilder, lägger intevupp mingelbilderna eftersom de inte har den typen av värde. De kommer kanske på debaser.se sen. Hör av mig då! :-)

Rock n roll:

Fler bilder hittar du här:
Galleri: Graveyard, Horisont & Top Hawk på Debaser Medis

Här är länkarna för att köpa bilderna på Festivalphoto: Graveyard, Horisont och Top Hawk!