Neeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj!!!! Jävla skit! Dämit! :o(

Jaha, här satt jag och såg fram emot Blindside och Tantrum To Blind imorgon. Så ställer dom in! Jäkla skit! Hade verkligen sett fram emot det, det var länge sen jag såg en konsert med riktigt bra musik så jag hade verkligen lääängtat. Å Tantrum To Blind som alltid levererar sånt himla röj! Hade blivit tredje gången jag skulle plåta dem. Men nä då. Kan inte dom köra utan Blindside? Dom kan ju lätt headlinea på Slussen, gratis inträde och sälja massa öl bara. Jag är på! :o/ Jag som skulle testa Lensbabyn lite med. :o/ Attsingens, rackars och en hel massa ordentliga svordomar. sKräp.

Jag får däremot träffa Malin! Då kan vi snacka skit och sånt hela kvällen istället. Inte helt fel det heller! Kanske åker kameran med ändå… hm. Fotonad kanske? Vi får se…

2 reaktioner till “Neeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj!!!! Jävla skit! Dämit! :o(”

    1. Halloj Johanna! Mmm, det var riktigt synd. Vi får väl hoppas att vilken anledningen nu var att Blindside ställde in så hoppas jag det reder upp sig. Måste varit allvarligt. Men iofs roligt att höra att TTB spelar in nya låtar! Sånt är alltid bra. :o)

Kommentarer är stängda.