Sommaren som kommer…

… hoppas jag kommer snart. Men det är ju bara November, men det är exakt just NU 22 dagar tills det är vintersolståndet och det blir ljusare. Jag misstänker att det kommer bli lite kallar med, innan det blir varmare, men jag tycker vi har klarat oss rätt bra hittils med 7 grader på dagarna och det är faktiskt december nu.

Men det var inte för att skriva om vädret jag började på det här blogginlägget. Det är för att jag är såååå himla hungrig på sjukt bra musik! Det finns massor av bra musik, som passar i den lite större boxen jag har skaffat mig. Här näst är det Magnus Uggla, hoppas att det går igenom. Min första skiva någonsin var Retrospektivt Collage på LP, en samlingsskiva som kom ut 1985 och det var nog ungefär då jag fick den. Fick den av min farbror och hans fru, det måste ha varit när jag fyllde 8 år. Texter som ”Dom säger jag skiter i allt, men det skiter jag iiiiii” sjöng man på i hela uppväxten vid dåligt valda tillfällen. Så det vore roligt att se honom, även om jag misstänker att han kör det lite nyare materialet. Alltså det som är mindre än 30 år gammalt… åååh så gammal jag är.

Poängen är, även om jag gillar Magnus Uggla och han är fantastisk på många sätt… Så är det inte exakt min musiksmak. Jag skulle vilja se något klockrent. Jag har endel planerat att fota framåt, som är roligt och fota och som jag ser fram emot. Men inget som är ”bullseye” i mitt musikhjärta. Förrän Bandit Rock Awards i mitten av Februari, då spelar 3 Doors Down och Seether. Tiden går fort så vi är väl snart där. Men just nu känns det väldigt långt bort. Å bara för att plåga mig själv så gick jag in på Biffy Clyros hemsida och titta under Shows… ”None Found”

Till februari: