Min allra första konsert!

Så här i juletider så uppdagas de konstigaste saker. Pappa har börjat titta på gamla negativ och det visade sig att han har plåtat på min allra första konsert! Så klart, i vår kameratokig familj. Så nu vet vi var jag har fått mina konsertfoto gener ifrån! Visserligen är det inte bara konserter, han fotar allt.

Min allra första konsert var i Jakobstad en sommar, typ 1984-5 kanske, på scenen i folkparken står The Pinks. Jag är typ sju år och var lite hemligt kär i sångaren, som visserligen var lite äldre än mig, men ändå bara 10 år. Jag har kvar kortet med hans autograf som någon vågade sig fram för att få åt mig.

Vill bara påpeka att jag inte är så gammal att det inte finns färgfilm, utan pappa gillar svartvitt, det använder man för att ”fota händelser” som han säger.

Min favoritlåt med The Pinks var ”Det spelar ingen roll” mest för att jag nog alltid har tyckt att folk ska acceptera mig (och varandra) som jag den är, inte för hur jag ser ut. Vissa saker ändrar sig aldrig. :o)