Pipparkakor och jul

Sådärja, då har jag spenderat hela helgen med att fota juliga saker. Fredagkvällen inleddes med att baka pepparkakshus och fota av dem lite. Jag blev inte helt nöjd så jag fortsatte fota dem på lördagen igen. På lördagkvällen fotade jag lite julbord och lite juleljus. På söndagen fotade jag ännu lite mer pepparkakshus. Jag insåg då att problemet med att jag inte fick till det som jag ville var inte fotograferingen, utan det förbannat fula pepparkakshuset. Så nästa år hyr jag in någon som är, eller har aspirationer på att bli, konditor. Så länge så får man nöja sig med mitt färgranna… ”konstverk”.

Här är i alla fall lite bilder som kom till i helgen, dessa kan man beställa som julkort om man skulle vara sugen.


 

Å sen några som är lite mer abstrakta:

 

Som ni ser så är jag helt kär i min fina lilla Lensbaby Muse. Kan inte plåta utan den längre! Lovley! Jag är lite kär i de ringarna som blir runt lamporna. Jag vet inte vad ska kalla dem, det får bli ”ljusprickar” Även om de inte alltid är prick-formade.

Kära Malin var med mig på fotnad förra veckan. Då fick jag plåta henne lite!

Även här med alla de fina ljusprickarna. Lite min grej just nu. Det är nog en ”fas”. Kill your darlings? Never! Love your darlings!

Glad andra advent på er alli-hoppa!

/L

P.S. Senare i veckan blir det lite mer musik hoppas jag, om planerna går som planerat. Tisdag Magnus Uggla, fredag julfest med jobbet (kan inte säga något mer om det, edsvuren, men jag ska nog plåta lite. Får se om det blir bara mingel…) och lördag hoppas jag på Motörhead, med Lemmy! Haha! Är allt bra musiksvulten nu.