Sentimentalitet!

När jag gick i högstadiet så var ett av favoritbanden The Doors. Så coola och fantastiskt flummig musik. Man kan sitta länge och fundera över texterna när man är 14. Jag har en affisch på Jim Morrison som är lite större än… Ja, livet självt nästan. Klipper jag av massor på kanterna får den plats på baksidan av en dörr. Typ naturlig stolek med andra ord. Kanske lite större. Jag hittade den faktiskt i flytten och övervägde att hänga upp den. Men det kändes lite väl tonårigt. Men beslutet är inte hugget i sten, än kan den komma upp.

Hur som helst så är det Jim Morrisons födelsedag idag! Hade han levt hade han blivit 68. Han skulle vara några år äldre än min pappa alltså, tragiskt nog var ju Jim en utav dem som dog vid 27. Det gör dock på något sätt att han aldrig blir gammal. På gott och ont på något sätt. Evigt ung. För han lever på något sätt vidare, via musiken och bilderna.

Jag önskar det fanns bättre Youtube material men här är det bästa jag hittade. Något som liknade ett originalklipp av det faktiska bandet. Å en låt som skänkt mig tröst många gånger och fått mig känna att det är okej att vara lite konstig.

Nu när jag lyssnar på den igen, lite mer nykters så låter det kanske lite mer som drogframkallad paranoia… Men jag kisar hellre. Stort grattis på födelsedagen Jimpa!

Kärlek!

<3