Det blir inte alltid som man tänkt sig

Idag hade jag hoppats på att få plåta Motörhead. Men det sprack för managementet godkände inte argenturer utan behövde specifika uppdragsgivare. Den var lite ny, undrar om det är en trend eller om det var bara Motörhead? Tiden får utvisa. När jag plåtar bara för bloggen så är ju inte bilderna direkt till salu och jag har en specifik publikation. Det kanske hade gått bättre? Nåja, den som lever får se…

På tal om ”den som lever får se”. Vet inte varför, men denna vecka har varit lite sorg efter svunna idoler. Pearl Jam släppte datum i Stockholm! Man blir ju så glad, så glad! Givet, jag ska gå. Hoppas få plåta med. Men detta får mig ju så klart att tänka på Kurt Cobain, som precis som Jim Morrison, dog när han var 27. Hur hade Nirvana sett ut idag om han hade skärpt till sig? Går ju naturligtvis inte att säga. Å andra sidan hade vi kanske inte haft något Foo Fighters. Hur som helst så om förra året handlade mycket om Foos så kommer kanske detta år handla mycket om Pearl Jam för mig. Jag har Ten på LP. Jag är gammal, jag vet. Jag såg Pearl Jam för många år sen, det var ett par dagar före den tragiska händelsen på Roskilde där nio fans dog, alltså borde det ha varit typ den 28 juni 2000. Snart tolv år sedan. Ska lyssna in mig massor fram tills konserten och hoppas verkligen det blir av. Som sagt, det blir inte alltid som man har tänkt sig. Men jag håller tummarna för denna.

Om jag skulle behöva motivera för någon vad som är så fantastiskt med konserter och även att plåta konserter så på något sätt personifierar detta klipp det. På så himla många sätt.

Fortsatt trevlig lördag kväll!

Kram!

/L

2 reaktioner till “Det blir inte alltid som man tänkt sig”

Kommentarer är stängda.