Four year strong mfl. -pepp!

Imorgon är det äntligen dags igen! Dags att plåta! Det blir tre band, You ate my dog, Loss for words och huvudbandet Four year strong. Man kan säga att banden går under kategorin ”pop punk” som någon hade kallat det på wikipedia, jag tycker det stämmer rätt bra.

Jag hade inte hört talas om banden tidigare men satt desperat och tittade i Live Nations kalender efter något att plåta. När jag lyssnade igenom banden igår var det ett band (Loss for Words) som direkt tog sig in på min ordinarie topplistan med sina punk varianter av klassiska motown låtar på skivan ”motown classics”. Fantastiskt! I love it!!! Det är på något vis allt svänget och kvalitén i melodierna från motown låtarna som blandas med intensiteten, draget och lyckan från punken. För det är lycklig musik, från alla tre banden.

Jag har inte sett banden alls tidigare och vet inte mycket om dem, det är alltid lite extra spännande när man inte vet alls vad man står inför! Å roligt med tre band på ett bräde med, som dessutom är nyupptäckta och ganska långt in i min box, vad jag kan avgöra direkt. Annars brukar det bli lite vad som helst när man är massa plåt-abstinensig!

Så till i morgon: rocka vidare!