Four Year Strong mfl på Klubben


Förhelvete vad kul! Solsken för själen i en stelfrsen kropp!

Det var inte fullpackat med folk på Klubben den här lördagen. Men första bandet A Loss For Words levererar så jävla hårt. Att det var lite plats mellan personerna i publiken var nog bara bra, man få så mycket bättre mosh-pits då! Något sångare utnyttjade och var ner i publiken och hjälpte till att dra med sig folk i moshen. Fantastiskt. Glädje och lycka och utlopp för ett enormt adenalinbehov (deras eller mitt? -bådas). Å fansen gillade det. Predis som jag. ”I want you back” av Jackson Five fick även den igång publiken. Konserten gjorde mig salig, detta var absolut en av de bästa konserterna jag har varit på. Bandet var helt sjukt jordnära och efter spelningen så gick sångaren ut i publiken och pratade med fansen.

Sedan tog svenska You Ate My Dog över. Även dom var riktigt bra. Bra ”fart under galosherna” i brist på bättre beskrivning. Glada men lite mer skrikigt och seriös musik. Även dom fantastiskt roliga att plåta med alla hopp och alla känsloyttringar på scenen.

Four Year Strong då? Fantastiska dom med, men lite… Slätstrukna och låtarna liknade varandra ganska mycket. Men bra röj och en jäkla energi. Och som med de andra tre banden; det är ju så himla glatt och energirikt!

Fick också min första konsertrelaterade skada under Four Year Strong! Stod i diket och plåtade när det landar en kille på mig. Inte en stor kille, typ 15, spinkig och 60 kg tung, men med tillräckligt med rörelseenergi för att det ska kännas rejält. Jag hade inte koll på publiken då jag inte sett några ”floaters” under någon av banden så jag var inte på min vakt. Är det ett himla ”ståhej” så vänder man ju inte ryggen till helt och håller det lediga ögat på publiken istället. Men skadan är sjukt lindrig (oroa dig inte mamma) fick ett litet brännsår på armbågen när den slog i scenen. Mest är det ju chocken och att man spänner/sträcker sig när man kompenserar/bromsar den plötsliga rörelsen. Så jag blev lite mör å skakis, men det gick över snart.

Här finns alla bilder:
Galleri: Four Year Strong på Klubben

Alla bilder finns att Köpa på Festivalphoto:
Four Year Strong på Festivalphoto,
You Ate My Dog på Festivalphoto och
A Loss For Words på Festivalphoto.