Jag är här och dom är där. :-/

Jag har i allafall jobbat torsdag å fredag men jag mår fortfarande som ett tröskvärk. (ja, med ä). Den stora planen för veckan var ju att se debasers hemliga band ikväll, men det funkar liksom inte. Jag är stolt över att jag tog mig hem med alla eskapader jag råkade ut för. (riktigt långtråkig historia så jag hoppar över den, den involverar bla återvinning.) Skit samma. Jag har vetat länge och varit nyfiken på ”det hemliga bandet” som skulle spela (spelar just nu) på debaser.

På väg hem från jobbet sitter två killar mitt emot mig och pratar om hur kul det ska bli, dom ringer en kompis det är redan värsta kön (19-tiden) kvällen förflyter och det börjar surra på fejjan. Alla ska dit. ”stämmer ryktet?”. Efter många teorier utkristaliserar sig en: refused. Hardcore bandet som återförenats efter 14 år. Jäkla skit. DET hade jag verkligen inte velat missa, av så många anledningar. Men, vad är väl en Refused spelning på Medis? Trång, högljödd, tråkig… Och alldeles, alldeles… fan.

Mår jag bättre imorgon kanske jag lyckas ta mig till The Hives istället. Inte samma. Men något. Vik hädan å onda influensa, sommaren kommer ju med stormsteg! Jag som aldrig har missat en enda spelning pga sjukdom… Missar tre, eventuellt fyra stycken bra på en vecka.

Men det finns dom som har det värre, det finns frågor som är viktigare, som earth hour som jag helt missade idag. Försöker hon intala sig…

Natti natti å må kvällen vara magisk för alla.