Dags att köra ikapp!


Som ni kunnat läsa så har jag varit sjuk, inget livshotande bara någon jäkla influensa. Den har varit seglivad och sugit musten ur mig men nu börjar jag komma tillbaka! Det är två spelningar jag har missat att skriva om.

Den första gick för bra länge sedan och var Shotgun Crackers, The Fix och Killerballs. Det var en fantastisk spelning och för första gången på länge så kände jag att jag kunde bli lite nöjd med några av bilderna. Jag har på sistone haft mycket att tänka på med ny siten och allt och kanske inte lagt så mycket energi på att fundera på det estetiska i bildrna, jag har på något sätt bara ”tryckt av”. Men innan spelningen så hade jag massa tid över och gick och på fotografiska å skräpade en stund. Där hittade jag lite mitt förhållningssätt till det hela igen. Jag kan bara utgå från vad jag tycker, dokumenterar jag en händelse så måste det vara utifrån hur jag upplevde det. Kanske inte alla kommer att känna igen sig men jag måste lita på att det jag ser i bilden också har värde. Massa pepp ger jag mig till väg Slussen. Här är några bilder:

Här är galleriet med alla bilder:

Galleri: Shotgun Crackers och The Fix

I söndags var det äntligen dags igen med Blowsight och Minora, efter att ha missat massor med coola konserter stod jag där igen! Hur kul som helst. Kvällen inleddes med en ”komiker” som lämnade en riktigt dålig eftersmak och drog ner betyget för hela kvällen. Här är en länk till den recensionen på nya sidan. En liten sneak peak för mina trogna läsare! Sidan lanseras den här veckan, spännande! Rapportera gärna eventuella konstigheter till mig.

Här är några bilder från i söndagskväll!

Å en länk till hela galleriet:

Galleri: Blowsight och Minora

Annars den här veckan så hoppas jag på Mustasch och Takida till helgen. Kort vecka så det är ju inte så längt kvar. :-)

Hade bra och rocka på!