Midsommar är här!

Imorgon är det midsommarafton! Min favorithögtid faktiskt. Tur är väl det för det finns inget konsertigt att fota under veckan som gått, (konserterna slutade i måndag/tisdags i stockholm, även om de fortsätter ikväll i Göteborg, men där är inte jag) sen är det helt dött i stan under fredag, lördag, söndag och början av nästa vecka. Sedan börjar det komma igång igen, så smått.

Men det blir nog lite småfotande i alla fall, kommer ta med mig kameran till midsommarfirandet så får vi se vad som händer. Annars ser jag fram emot Peace & Love som går igång om en vecka. Lite nervös inför det faktiskt. Jag ska ENSAM täcka upp Sveriges största festival LiveNews. Vi hade jämnt schå att få ihop det på två och hälften av scenerna förra veckan på Hultsfred. Jag kommer att missa massor men jag får även möjlighet att välja och vraka bland fler konserter än man kan tänka sig. Om man jämför festivaler med efterrätter (det går ett bantnings/tjockis program på TV medan jag skriver) så är konserterna under året en godisbit någon gång i veckan. Hultsfred är tre dagar med en helt okej efterrättsbuffé och Peace & Love är mer godsaker än man kan tänka sig. Det är så man blir lite sorgsen för det står en chokladtårta där som ser så otroligt god ut men man kommer missa den för det finns inte en fysisk möjlighet när man har ätit blåbärspaj, cupcakes i alla olika färger, kanelbullar, wienerbröd, kladdkaka med grädde och druckit mer cola än man trodde var möjligt. Man bara önskar, önskar, önskar att man kunde spara lite till veckan efter, kanske något att mumsa på under mörka december och januari kvällar, att man kunde få fler chanser att smaka på alla godheterna. Men det är begränsat till fyra dagar fullständigt frosseri. Man får vara noga i sin planering och göra grundliga efterforskningar så man inte missar något av det absolut bästa.