Raised Fist på Grönan!

Raised Fist var roliga att plåta, fotade dem en gång tidigare i höstas på Released Live & Unsigned. Men den här gången var dom på Grönans stora scen, vilket innebar dagsljus så man har en sportmössa att få de höga hoppen i alla fall. Ja, jag fick ju nåt i alla fall!

Dom är fantastiskt roliga att fota, det händer saker hela tiden och ofta så blir det lite gubben i lådan av det hela. Man sitter å redigerar en bild och inser att det var fler bandmedlemmar i bilden än man trodde och den där sista killen… vad gör han egentligen? Med andra ord mycket underhållande medan man fotar och efter! Tog inte med några sådana bilder här dock, dom ställer mer frågor än ger svar och jag känner inte är rätt tillfälle för bilder som ställer frågor. Åtminstone inte i min fotografiska utveckling just nu, det kanske kommer sen.

Alla bilder: Galleri: Raised Fist på Grönan
Recension: Raised Fist på LiveNews.se