Biffy Update

Alltså det var väldigt länge sedan jag skrev något om Biffy Clyro. Vill bara påpeka att jag saknar dem. Aja, det skiter väl du i. Jag håller tummarna för att dom blir klara med sin nya skiva snart bara. Man kan tydligen se en Livefeed här men det är aldrig någon där när jag kollar, men den lilla dockan flyttar sig varje dag så det händer något i alla fall. Dom går på Kalifårnisk tid antar jag så jag får ta å lista ut vilken tid som är dagtid. Om det nu är dagtid dom är i studion vill säga… Behöver jag säga att jag ser fram emot deras kommande dubbelskiva? Håller så många tummar för den turnén så det finns inte. Hoppas på att få se minst fem shower. Okej, det var lite överdrivet men så är det.

Dagens outfit är en biffy tröja faktiskt. Men vill ha en ny/flera. Något jag blir lite glad över är dock att dom svarar på frågor på nätet emellanåt. Det är lite roligt att se vad dom har för inspirationskällor och liknande. Här är den senaste. Mycket nöje!