Back on track!

Ojoj, nu var det länge sedan jag skrev här. Om man känner att man undrar vad jag pysslat med så kan man alltid kolla in på LiveNews.se och se vad som händer där så är man ganska på det klara. Om man mot förodan läser detta för att man är så intresserad av vad just jag gör så hittar man alla mina inlägg här: Lottas inlägg på LiveNews.se Men läs hellre allas inlägg på LiveNews.se.

Sedan jag skrev något här så har jag plåtat ett gäng artister. Närmare bestämt: Linnea Henriksson, Neverstore, Graveyard (med support: Factory Brains), Iggy & The Stooges och Magnus Uggla. Allt utom Gravyard var på Grönan. Graveyard var en fantastisk småregning kväll på Mosebacke. Här är ett urval av mina favoritbilder från dessa spelningar. Vilka utmaningar jag brottas med mest just nu? Jag känner mig ganska oskarp faktiskt. Jobbar på det. :o/


Viktigaste av allt; Jäklar vilken snygg jacka Magnus Uggla har! Om någon vet var man kan få tag på en sån i typ XL inte XS så kontakta mig ÖGONABÖJ! 

Läs inläggen och se bilderna på LiveNews.se:

Eller gallerierna här på bloggen:

Om man nu ska tänka framåt, och det ska man ju, för att oroa sig för det som redan hänt är ju meningslöst. Det kan man ändå inte göra något åt. Framåt ser jag närmast fram emot Popaganda här i helgen. Det ska bli riktigt kul. Men det är också årets sista festival… :o( Annars är jag mest pepp på Stone Sour! De kommer till Annexet i december. Jag var helt övertygad om att jag hade fotat dem men det var en av de mycket få tillfällena de senaste åren då jag faktiskt inte hade med mig kameran på konserten. Så jag har inga bilder. Känns jättekonstigt. Hoppas jag får möjlighet att ändra det.