Live At Heart

Det var ett bra tag sedan vi var på Live At Heart men jag försöker bakdatera detta inlägg för jag har inte hunnit skriva om det. Alla inlägg på LiveNews hittar du här: Live At Heart på Live News. Fantastisk festival med typ 170 band som gjorde 300 spelningar. Fantastisk festival i Lilla Örebro.

En stark mental bild från fesivalen var när man sprang runt mellan alla dessa spelställen och så springer man på ett av banden som försöker med bästa tetris teknik att få in all utrustning i den pyttelilla golfen. Det var uppenbart att minst två bandmedlemmar skulle bli tvungna att ta tåget.

Det var en väldigt svår fotad och otacksam festival att fota. Många av scenerna var på typ cafféer i befintligt ljus. Hårdrockare möter mintgrön modern konst. Nåväl, det var en fantastisk festival att hitta nya band på och fortsätta bekantskapen med andra. Här är alla bilderna. (Jag har slutat lägga upp dem i speciella gallerier) Här är bilder på Almost Nature, Billion Dollar Babies, Frantic Sunday, In Bloom, Meadows Ever Bleeding, Seventribe och The Old Sound Got Cancelled. Klicka på dem för att läsa inlägget som hör till. Missa heller inte min fantastiska Krönika…. :oP

Här är några av mina favoritbilder utplockade, som av en händelse från mina favoritband från festivalen, dock ingen inbördes ordning:

Alla bilderna: