Drömfotolistan

Jag har funderat på det här inlägget/listan sedan jag började fota konserter men aldrig riktigt vågat. Jag är rädd att jag ska ha en lista som är exakt och sen strävar jag inte efter något annat eller känna mig klar om jag prickar av allt på listan. På listan hamnar ju dessutom mest gammal skåpmat och jag vill ju vara öppen för nya artister att sätta högt på listan.

Det som hände i veckan som gjorde att jag började fundera på den igen var att biljetterna till Pink… förlåt P!nk släpptes. Sen drömde jag att jag missade en Bon Jovi konsert och kom lagom till en Metallica konsert istället. Mardröm med andra ord….  Hua.

Vissa har jag fotat tidigare, men de kommer alltid stå på listan. I ingen annan inbördes ordning än att jag kom på dem i den här ordningen så har vi listan här:

  • Pink
  • Bon Jovi
  • Foo Fighters (alltid)
  • Biffy Clyro (alltid)
  • Teitur (alltid)
  • No Doubt
  • Creed (riktiga med Scott Stapp)
  • Megadeth
  • Heroes del Silencio (ser dystert ut, har splittrats för många, många år sedan)

Jag lämnar några tomma för dem jag inte kom ihåg för tillfället eller inte har hört talas om än.