Teitur på Debaser Slussen

Jag gjorde det igår. Jag tog mod till mig, samlade ihop mig och min hosta och trampade iväg för att se Teitur. Han var helt fantastisk och det var en sån konsert som fick en femma i betyg. Det krävs väldigt mycket för att få en femma av mig. Men det är Teitur, det var lixom (nästan) förutbestämt på något vis. Det var en skitsvår recension att skriva och jag fick brottas mycket med hur personlig man ska vara eller inte. Men jag är ju där som ett fan och valde att skriva personligt men utan att gå in på detaljer.

Han sa att han skulle sälja skivor efteråt men det slutade med att han delade ut dem istället. Jag stod naturligtvis längst bak då för jag hade gått och skulle vara först i kön till bankomaten så jag kunde köpa en skiva. Så blev jag utan istället. Dämit. Samtidigt är jag lite glad (eller inte), gillar inte när de själva säljer skivorna, jag blir så jäkla star-struck. Jag hade definitivt blivit det i det här fallet. Hans musik har betytt så otroligt mycket för mig under jobbiga perioder i livet.

Jag är (otippat nog) riktigt nöjd med bilderna, det här är min favoritbild, leendet och minen är så fantastisk, även om det ser ut som att han har en handske på handen.

Jag mådde bra på väg till konserten, helt okej under konserten och sedan efter konserten drog helvetet igång igen. Jag tror jag skrämde alla på tunnelbanan med min hosta och väckte minst ett fyllo. Hostan fortsatte hela natten och jag var hemma idag igen och blir nog hemma imorgon med. Har som sagt blivit bättre, men det har avstannat lite, det får ta en dag till sen får det f*n va nog.