Noonie Bao på Medis

Igår plåtade jag Noonie Bao på medis. Läs recensionen och se alla bilderna på LiveNews.

Jag nobbade invigningen av Friends arena för det. Var det värt det? Noonie fick fem stjärnor av mig, Friends fick två av Janne som åkte istället. Men det är, som en klok man sa en gång, som att jämföra äpplen med lastbilar.

Det var lite svårfotat igår, inte så många tända lampor framifrån, inte helt oväntat men ändock lite svårfotat. Som jag tjatat om i tre inlägg nu: Skulle jag bli nöjd med bilderna så skulle jag ju inte ha något att sträva efter.

Men Noonie var fantastisk. Å en fantastisk trummis. Funderar på att köpa mig ett trumset och lära mig, blir så otroligt spelsugen. Men ändå inte, jag kommer aldrig bli så duktig som de trummisar jag ofta har möjlighet att se spela, å dåliga trummor är bara patetiskt, så jag låter bli och nöjer mig med att lyssna på andra fantastiska trummisar.

Här är bilderna, börjar med trummisen bara för att han lyckades framföra Noonies fantastiska och innovativa musik så bra, och för att trummisar generellt får alldeles för lite cred: