Biffy Clyro intervju och konsert på Debaser Slussen

De har nämnts i 32 inlägg här på bloggen, hittills. Mitt favoritband alla kategorier som förvånar mig med sin musik, gammal som ny. Jag har funderat över min drömkonsert länge och kommit fram till att det skulle vara Biffy Clyro på Debaser Slussen. Sedan för någon månad sedan så släppte dom datum där de åker ut på en mini turné på ministällen och även kom de till oss och mitt favoritställe. Så från att jag såg dem i London med 65 000 andra när det såg ut så här:

så fick jag igår se min 7e Biffy konsert, denna gång i mitt andra vardagsrum med 500 glada, hardcore fans. Och så fick jag göra ännu en intervju med Ben.

Konserten var allt man kan hoppas på och mer, det var trångt svettigt, alla kunde låtarna och jag köpte en alldeles för liten souvenir t-shirt. (det blir sexigare så?) Det var sjukt svårfotat, ISO en miljard, bländare 2,8 och tider på… ja, vissa blev i alla fall lite skarpa i vissa hörn. Rörde sig inte de på scenen så skakade ju hela publiken där man stod fastklämd.

Jag vet inte vad mer jag kan skriva, läs artikeln om konserten och intervjun, jag har lite tömt ämnet där.

Resten av bilderna där Malin kan ha tagit någon. :o)