Scorpions, Skunk Anansie och Rockklassiker Live…

Igår tog jag och JimmyB en road trip till Sandviken för att kolla in Scorpions och Rockklassiker Live. (Läs hela recensionen här) Banden var riktigt bra och vi fick se fem bra konserter. Men vi åkte hem tidigt och såg inte klart Scorpions för, ja. Man ville bara därifrån. Drängfylla utan dess like och det var uppenbart (tyvärr, tyvärr, tyvärr) att man inte riktigt var beredda på, eller vana vid, ett liknande evenemang.

Jag tänker inte lista och dra upp alla anekdoter på hemskheter från igår, men för att sammanfatta det hela väldigt visuellt:

Exempel på två vanliga presspass:

Gårdagens presspass (tändstickorna ingick inte):

Med liknande förberedelser och kvalitetskrav genomfördes hela evenemanget. Jag känner så hårt för alla som jobbade på golvet för de flesta verkligen slet röv och fick ta otroligt mycket skit, med all den fyllan som var. Många hade panik i blicken och jag tror inte det var många som fick chans till paus alls under gårdagens stora och långa evenemang. Jag undrar så vad som kommer sägas på deras måndagsmöte. Med facit i hand så önskar jag av hela mitt hjärta att jag stannat hemma och gått på Timo Räisänen på Medis istället.

Men skit i det nu! Nog om det negativa; Det var roligt att åka på roadtrip även om det var mitt i vintern, sånt blir ju oftast på sommaren annars. Jimmy var duktig på att köra, trevligt sällskap och vi lärde oss väldigt mycket. Musiken var fantastisk och Skunk Anansie blåser skallen av mig varje gång. Hon är helt galet fantastisk, vilken energi, vilket riv och vilken kraft! Hade jag varit tatuerings-hooked så hade jag lätt satt ett porträtt av henne någonstans för att försöka kanalisera lite av den energin. Scorpions var även de riktigt bra, skön energi i gubbarna och en fantastisk show. Även de övriga banden var riktigt bra och jag skulle vilja se dem i andra sammanhang.

Jag är ganska så nöjd med bilderna, vilket är lite ovanligt för mig och jag har några favoriter.

Här är resten, som jag också är ganska nöjd med men fick begränsa mitt urval för jag kan ju inte lägga 31 bilder på rad heller. :o)