vinter, kyla och jul!

Jag har under november varit med i en sån grupp på facebook där man publicerar en bild om dagen. Det har varit jätteroligt och jag har inte haft några ambitioner att lägga upp bilderna här efter det första inlägget jag gjorde. Det blir lixom för mycket jobb och då tappar jag det hela. Men nu är november slut och jag har lite kommit igång med mitt övriga fotande, vilket är roligt. JAg har med mig min lilla kompaktis överallt och har kommmit in i ett bra flyt med bildhanteringen. Utan flytet blir det ju inge roligt och man tappar känslan för bilden och hela grejen. Min plan är att börja skriva om lite annat här med, och få in lite andra bilder med. Det kommer inte bli varje dag, men det kommer oftare, så om det är någon som är allergisk mot annat foto; ni har blivit varnade. Men oroa er inte, det är INTE slut med rockfotandet.

Jag hoppas få fota massor av konserter i slutet av den här veckan så ”stay tuned” för det.

Idag fick jag ÄNTLIGEN gå på McDonalds på lunchen, blev snuvad på den i förra veckan när jag blev tvungen att trycka en flottig pizza istället. :o/ Men idag fick jag bestämma själv och gick till McD. Naturligtvis var det svinkallt, typ -15. Dessutom så var det dimmigt, vindstilla och massa iskristaller i luften så det blev en sån fin Halo på solen, den är inte jättestor, men jag försökte fota den ändå, tycker det riktigt känns i bilden hur näsan klibbar ihop. Burr.

Sen på vägen hem från jobbet var det strömavbrott på gröna linjen (misstänker kylan) så jag passade på att stanna kvar i stan och julshoppa lite, fick ihop en till julklapp och var ju tvungen att titta lite på julpyntet…. Ja, jag erkänner jag har spräckt min julpyntsbudget flera gånger den här julen med. Men kom igen; Det är en rosa elefant kula! Tyvärr hade jag bara råd att köpa en, så den har ingen kompis. Men jösses va fin den är. Har inte ställt upp granen än, men med tanke på hur mycket julkulor jag köpt i år så måste den verkligen upp! Kanske till helgen. Elefanten finns att köpa på Åhléns för 59 spännar.