Rob Zombie och Marilyn Manson på Hovet

Igår plåtade jag Rob Zomebie och Marilyn Manson på Hovet. Läs hela recensionen här och se även bilderna på Marilyn Manson där. Jag kan tyvärr inte publicera Manson bilderna här, för jag har skrivit på en photorelease.

Favoritbandet var dock helt klart Rob Zombie. Man vart nästan lite skraj, men det kallas ju inte skräckrock för inget. Riktigt bra show och vilken fart det är i karln! Riktigt kul att se och jag blev i alla fall relativt nöjd med bilderna. Å det är inte illa för att vara jag! :o) Allt blev iofs svartvitt men jag känner absolut inte att det gör något. Som någon klok fotograf sa för många herrans år sedan ”jag ser ju inte bilden för alla färger”. Mina favoritbilder är väldigt porträttiga, det kan ha att göra med att jag bara körde 70-200an men också så gillar jag ju porträtten.