Det snygga folket

God fortsättning allihop! Igår var det nyårsafton och jag och Malin var på maskeradbal på Nalen. Det var fantastiskt roligt! Vi spenderade timmar med att göra oss i ordning. När vi kom dit kändes det lite konstigt i kön, för inte så många var utklädda. Trodde vi ja, ytterkläderna var ju på! När vi kom in i denna fantastiska lokal så var så gott som alla uppsnoffsade till tänderna! Folk var så snygga! Alla var så jäkla snygga! Det var en fantastisk känsla att kliva in i denna vackra sal och var man än tittade så var där människor som var stolta över sig själva, nöjda med sig själva och glada för att vara på fest.

Det var många olika stilar på kläderna, från 1600-tal till 20 och 60-tal eller bara riktigt fina kläder. Männen hade (de som hade manskläder) minst på sig tre delad kostym, mycket tophattar och masker till det. Kvinnorna (de som hade kvinnokläder) hade fina klänningar, håruppsättningar och masker. Maskerna som enligt tradition plockades av vid midnatt och vi sjöng ”Old Lang Syne”.

Det var så härligt att se att alla var så snygga! Inte bara att dom såg snygga ut, utan man märkte att dom tyckte att dom var snygga. Det har ingenting med symetri, vikt, längd, färg, form eller något sådant att göra. Det är känslan. Killarna som stryker omkring i sina ”anonyma” masker och leker Casanova, tjejerna som är stolta som påfåglar. Tänk om alla kunde ta med sig åtminstone lite av den känslan i vardagen. ”Här är jag, jag är förbannat snygg och jag vet det. Dessutom tycker jag att du och alla andra i den här tunnelbanevagnen är förbannat snygga med”. För det är lite poängen här; alla tillhör det snygga folket! I min värld är alla människor vackra. Alltid. Ibland är man bara mer eller mindre sminkad/iordningjord.

Här är två alltid lika snygga tjejer:

God fortsättning!