Årskrönika 2012

Vilket år! Herreminje! Under februari/mars så startade jag tillsammans med några vänner LiveNews.se. Det har varit jätteroligt att starta och nu börjar vi komma in i rutiner, få ordning på saker och ting och det rullar på som bara attan. Jag har skrivit en årskrönika där med, som är lite mer seriös.

Jag blev inspirerad av JimmyB att göra en sammanställning med en bild från varje konsert jag plåtat i år. Jag hade inte alls räknat efter, men satte mig i går natt och började dundra in bilder. Tänkte först att jag skulle göra värsta ascoola collaget men sedan vid halv tre i natt gick på något sätt volymen upp för mig. Det var praktiskt omöjligt att sitta och göra något annat än att bara mata in bilderna i lika stora rutor. Kontentan blev nämligen 178 fotade band/artister i år. Personligt rekord faktiskt. Med typ 40%-ig ökning om jag räknar rätt. Jag som tyckte att jag har tagit det lugnt i vissa perioder och bara fotat det jag vill.

Jag lägger mina absoluta favoritbilder stort längst ner. Eller dom jag tycker är  snyggaste i alla fall. Men först, en ”liten” bildsamanställning av året, tio artister dyker upp flera gånger, så har du tråkigt kan du leka memory och se om du kan hitta alla!

Och här kommer mina absoluta favoritbilder i någorlunda kronologisk ordning: 

LMFAO på Gröna Lund i maj. 

Närkontakt med Band of Skulls på Debaser Slussen

Stativgränsling med Robban och Takida på Huddingefestivalen 

Raised Fist reser sin näve på Gröna Lund

Danny flörtar på företagsfest i Jönköping

Vintage Trouble utstrålar spelglädje på Gröna Lund

Kasabian är kaxig i snygga brillor på Hultsfred

Vackra Nina Persson med The Cardigans på Hultsfred

Justin Young från The Vaccines är lite rädd för sin hand på Hultsfred

Tomas Di Leva sprider kärlek på Peace & Love

Wolfmother är retro ut i fingerspetsarna på Peace & Love

Damien Rice levererar magi på trasig gura på Popaganda

Howlin Pelle och The Hives på ett extremt regnigt Gröna Lund

Teitur spelar intimt på Debaser Slussen

Theprapy? öser på som aldrig förr på Göta Källare

Biffy Clyro på Debaser Slussen, inte för att bilden är perfekt, men för att konserten var det. 

Piggy D från Rob Zombie är lite läskig på Hovet

Frida Hyvönen är magisk på Berwaldhallen

Skunk Anansie röjer satan på Rockklassiker Live

2012 var ett fantastiskt år! Nu ser jag fram emot ett ännu bättre 2013!
Mitt ledord för 2013 blir
”Do not let the behavior of others destroy your inner peace”
– His holiness the 14th Dalai Lama

Gott Nytt År!