Manifestgalan 2013

I fredags var jag på manifest galan och gnuggade armbågar med en himla massa kändisar. Synd bara att jag inte är så bra på kändisar, så jag kände inte igen någon förrän efter dom varit på scen och blivit presenterade. Fotografiskt sjukt tråkigt att fota för jag har med mig fel glugg då det visade sig att jag fick stå bakom den sittande publiken. Läs hela inlägget med alla nomineringar och allt här.

Chords var riktigt bra även om det inte är min box riktigt. Då fick jag fortfarande stå bakom publiken. Jag blev sjukt nöjd med bilderna på Min Stora Sorg däremot, då hade de plockat bort alla stolar och hon var sjukt visuell, och bra belyst med.

Fotade massa kända band på scen, men det känns inte som att det räknas när de ”bara” tar emot ett pris. Nåja, här är bilder på Agent Side Grinder, Beyond Pink, Chords, Drivvedsfolket, Killerball, Min Stora Sorg, Niki And The Dove, Per Störby, Refused och Sannex.