Sommar längt, nu igen

Så var det den där tiden på året igen… Januari… eller vänta, är det februari? Skit samma, det är forfarande mörkt kallt och grått ute. Idag har det smält lite ute och jag har varit på jobbet för första dagen sedan min senaste släng av infuensan. Jag försöker på något tänka att när man är sjuk så blir man ju mer immun med. Så det blir svårare att få flunsan nästa år. Men jag har varit supersjuk vid 7 olika tillfällen under 2012, mitt sjukaste år hittils, vad jag minns i alla fall. Men nu får det vara slut med det tycker jag, nu får det vara nog.

Istället tänker jag tänka på sommaren, på våren och allt som komma skall. Jag ser så sjukt mycket fram emot Peace & Love, får se om det blir min enda resa-bort festival i år, jag har lite dåligt med stålars.

Peace & Love har i år dragit ner lite och har färre scener, riktigt bra tycker jag för det blir så sjukt mycket man missar, redan nu är jag skitnervös, så mycket jag vill se och så lite tid. Till att börja med ser man ju fram emot Depeche Mode, Queens of the Stone Age, Pet Shop Boys, Paramore, Iggy, Miss Li, Johnossie, the Sounds, Graveyard, raised fist, Timo, Royal Republic, Noonie Bao mfl…

Hur ska det här gå? Roligt att Depechs nya låt är så himla bra med, dom kan fortfarande!