Biffy drömmar nu igen

Igår var jag på en helt fantastisk spelning. Två underbara band; Los Explosivos (köpte tisha) och Honningbarna (skulle köpa tischa, men 200 pers trängde sig före, dom behöver verkligen någon mer än bandet som säljer merch) men trots en riktigt, riktigt bra spelning så drömmer jag om Biffy Clyro.

Jag drömde att jag fick vara med och spela in en video med dem! Det var riktigt roligt, Simon betedde sig precis som en rockstar bör och när han blev uttråkad av allt väntande så gick han och hånglade med någon groupie i ett skogsparti i närheten. En ganska romantisk bild faktiskt, grönt gräs, gröna träd, en fin vit filt och båda klädda i vitt, vaselin på linsen och lite kärlek. Sen var det svårt att få honom därifrån så man kunde fortsätta med videoinspelningen. Tror det, ja! Mitt bidrag till videon var att jag fick göra i ordning en hamburgare riktigt snyggt, den skulle fotas, som en packshot. Det skulle vara bröd-hamburgare-ost-sallad-hamburgare-ost-sallad-dressing-bröd och allt skulle vara supersnyggt. Fick göra om många gånger och mycket tandpetare inblandat… Jag har aldrig sagt att det var logiskt. Det var ju en dröm! :)

Känslan från drömmen återuppstod när jag jag såg det här klippet. Tack för tipset Lotta!