The Gaslight Anthem på Berns

Igår var jag på The Gaslight Anthem på Berns, läs mer om det här!

Det var riktigt bra och jag missade tyvärr förbandet Japandroids som jag verkligen hoppas få möjlighet att se igen. Kände igen massa låtar men visste inte att det var dom. Men det var trevligt ändå, för jag fick möjlighet att äta fin middag och prata massor med min underbara vän Malin före.

Jag var lite seg i kolan för jag hade nästan inte sovit något natten till fredag, så jag redigerade på morgonen istället. Vilket gjorde att jag kände att jag utvärderade på ett annat sätt, och tillsammans med texten på ett annat sätt. Jag var måttligt missnöjd med bilderna men sedan tänkte jag att det inte var tillräckligt genomarbetade så jag la ner tio minuter till och på de tio minuterna blev jag istället inte helt missnöjd.