Nu ligger jag efter igen

Nu ligger jag efter med mitt bloggande igen. Det går liksom hela tiden i vågor, först hänger ingenting sen massor.

Först om The Killers; fullständigt fotoförbud, de tillåter inga fotografer alls utan bistår själva med pressbilder. Så jag stannade Hemma istället, det gick bra det med. :-) blev inspirerad av en irländsk fotograf som helt enkelt byggt bandet i lego och fotat dem. Hon är något på spåren och någon gång ska jag nog hitta på något kreativt!

Sen i helgen var jag på lördagen på The Avett Brothers, riktigt bra. Bra publik drag och lite HillBilly känsla emellanåt.

I söndags ägde en av mitt livs bästa konserter rum. Biffy spelade på Berns. Den konserten hamnat lätt på topp fem av bästa konserter någonsin. Till saken hör att tre av platserna på topp fem är tomma. Men det kommer mer om det sen.

Imorgon ska jag ut igen men sen har jag faktiskt inget på ett tag. Hoppas hinna blogga ikapp då. Till helgen kanske.

Avslutar med en ”fantastisk” bild som är en skärmdump på en film filmad med mobilen. Lovely…. Biffy under God & satan… I iallafall. Fruktansvärd bild men den väcker ljuva minnen för mig.

image

Nu natti natti sov så gotti!