Popaganda parkteatern

För tredje året i rad var jag på Popaganda Parkteatern den 20 juli. Läs mer om det här! Spelade gjorde Film Death, Here Is Your Temple, Last Lynx, julia Vero och Postiljonen. Det finns även ett antal områdesbilder, försöker bli bättre på att ta just områdesbilder, inte mingel utan just att dokumentera området, jag tycker det är viktigt för mig som var där för att komma ihåg hur det såg ut. Mingel… ja, det får bli en annan gång, en helt annan comfort galax.

Roligast att plåta var faktiskt Julia Vero, det hände så himla mycket, hon hoppade dansade, bråkade med micsladden och så vidare. Roligt också att alla banden var riktigt bra! Det är ju inte världens lättaste uppgift att lyckas med, att hitta riktigt bra band som ingen annan har upptäckt än!

Fotografiskt är det ju, ja utomhus scen, dagtid och skymning, bättre blir det inte. Något av banden tog mindre än 30 sekunder innan jag satte alla bilderna. Något (bla julia) gick nog åt tre låtar.

Hur som, här är ett urval av bilder, för de kompetta bilderna och recensionerna  se här.