Slut på semestern!

Tänk att 4,5 veckor kan gå så himla fort, men samtidigt vara så lång tid. Det är ganska fantastiskt. Imorgon ringer väckarklockan 6:15 igen, jag har varit närmare att vara vaken från kvällen innan än gått upp den tiden under hela semestern.

Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta semestern. Man vet ju att man kommer få frågan 200 gånger de närmaste månaderna för det är vad folk älskar att prata om ”vad gjorde du på semestern?” och det är det bästa samtalsämnet, jag kommer ställa den 200 gånger jag med. Det korta svaret är ”endel festivaler, tog det lugnt över midsommar och har fixat endel i lägenheten”.

Det långa svaret är att jag har använt semestern väldigt mycket till personlig utveckling, inte kompetensbildande utan att hitta tillbaka till mig själv, min motivation, mina mål och anledningen till att göra det jag gör. Jag har jobbat hårt med att komma över all den ilska jag har släpat på under året och har alldeles för lätt för att känna i situationer jag ändå inte kan påverka, jag hoppas jag har hittat verktygen till att aldrig mer behöva koka.

Jag har hittat målet och utstakat det bättre. Stort tack till Kenny för att han är så fantastisk på att motivera och hjälper en att hitta vägarna till att nå sina mål, oavsett vilka mål man har. Min kyl är numera fylld av post-its som bockas av kryssas och uppdateras.

Att ha semester är enkelt, sjukt enkelt, man behöver inte motivera sig till något, för vill man inte gå upp, ja, då kan man skita i det. Vill man inte äta, kan man skjuta på det (en stund). Däremot så kan man behöva lite motivation till att gå upp på morgonen, speciellt efter semestern när man är van att bara göra det som faller en in och framförallt van att göra inget. Då kan man behöva vara lite modig, så dagens låt står underbara Josh Groban för:

Jag har även sammansatt en spellista som har många användningsområden men sammanfattar min motivation till mina mål, den heter Varför? -Därför och är gjord för att man ska få tillbaka det där hoppet i steget en dag när benen bara släpar efter. Bäddar in den här: