Nostalgi deluxe!

På fredag kommer Soundgarden till stan. Jag har aldrig sett dem tidigare, (tror jag, men har jag någon vän som minns mig på en sån konsert, så säg till)

Detta ledde till att jag fick ett ryck och rotade lite i garderoben. Den som söker skola finna. Äntligen hittade jag något som jag letat efter i många år, äntligen lyfte jag på rätt sten. Min första konsert, jag har pratat om den tidigare, nu har jag hittat biljetten, hittade även ”halsduken” jag köpte på konserten, hittar dock inte tishan. Än. :-)

image

Har även sparat recensioner. Hittade massa andra biljetter och recensioner, men på nirvana temat:

image

Jag gjorde dessutom bästa upptäckten, jag hittade mina gamla LPskivor, här är några av dem som har betytt mest för mig.

image

Sen kan jag glatt meddela att jag hade humor och självdistans redan som 15-åring. :-D

image