Det hände mycket förut men lite snart

Förra veckan och veckan innan så var det sjukt mycket konserter. Förra veckan plåtade jag tio band på fyra konsertkvällar, från symfoniorkester till hardcore. Tyvärr har jag inte hunnit blogga om det, speciellt tänker jag på älskade Biffy, jösses så bra dom var.

Men nu kommer jag under en period inte ha så många konserter, detta eftersom jag byter vuxen-jobb efter nio år.

Stor omvälvning i livet med andra ord och jag låter det ta sin tid. Bloggen hamnar då tyvärr lite i kläm, men kommer få sin beskärda del inom kort.

Jag har inga fler konserter på typ en månad nu men det kommer inte igång på riktigt förrän i februari igen. Jag har lite abstinens redan, trots att jag inte gottat mig klart i allt det som varit de senaste veckorna.

Sen ser jag mycket fram emot festivalsommaren nästa år. Tror den kommer bli episk den med. Peace and Love återuppstår, This is Hultsfred bokar band så det står härliga till och Väsby rock festival och Bråvalla är på. För att inte tala om allt annat. :-) Jag vet inte hur/när/om jag får någon semester från nya jobbet men det visar sig och löser sig säkert.

Här vill jag bjuda på en liten karamell som jag nog bjudit på tidigare, men den är så smarrig att man kan äta den en gång till. Hoppas det funkar fast jag gör det från telefonen.

Ha en underbar tisdag!