The Lumineers på Annexet

I veckan var jag på The Lumineers på Annexet, det var riktigt bra. Läs mer om det här. Det var min enda konsert under december, känns konstigt efter en så extremt upptagen november. Men det är ganska medvetet eftersom jag vill vara vid mina sinnes fulla bruk på nya jobbet. Har inte heller mycket planerat i januari, men i februari börjar det ticka på lite. Jag ska inte säga att det har varit skönt att inte gå på konserter, jag har ju naturligtvis saknat det massor och det är sjukt skönt att komma till den välkända miljön och träffa personer man har träffat tidigare. Men det är lite skönt att ta en sak i taget och därmed haft energi för det oförutsedda.

Jag har dessutom bloggat ikapp massor, så nu är alla inlägg uppe som jag gjorde under november, vissa saker var mer än en månad sena, så scrolla igenom om ni vill se/läsa mer.

The Lumineers var jättebra, skönt analoga och det var super-roligt att spontant träffa min vapenbroder Johan.

På plats var även bandet Thao & The Get Down Stay Down.

Här är bilderna:

The_Lumineers_annexet_2013_01

The_Lumineers_annexet_2013_05 The_Lumineers_annexet_2013_02The_Lumineers_annexet_2013_03