Framtida karameller

Ibland står det inte riktigt i stjärnorna. Eller så står det skrivet i stjärnorna lite längre fram. I höstas skulle jag plåta Alter Bridge, Halestorm och Smash Into Pieces när de spelade på Areanan samma kväll. Mitt intresse av dem låg precis tvärt om mot hur affischen såg ut. Har Plåtat Alter Bridge vid flera tillfällen, Halestorm ett par gånger men aldrig Smash Into Pieces. Jag har hört deras (SIPs) låtar och lyssnat mycket på deras platta. Jag gillar det som bara den men det har lixom inte blivit av. Till detta datum lyckades jag ligga i feber och jag tror jag missade dem någon gång tidigare förra året med.  Men jag ser det som att jag då får en framtidskaramell att suga på. Jag har märkt att jag har alldeles för få framtidskarameller just nu. Pearl Jam är en, det ska bli fantastiskt. Har redan börjat lyssna mig varm fast det är fem månader kvar. :)

Om någon råkar läsa detta och tror att det finns band där ute (som är aktiva och man har en chans att se live) som jag har missat, så tipsa mig gärna! Gärna via mailadressen som står ute på kanten här eller via Facebook.

Det är lite snålt med konserter i januari som vanligt så jag ska passa på (om jag får tummen ur) att skicka kameran med tillhörande 24-70 på lite välbehövligt spa. Vore nog bra med lite rengöring, massage och mindfullness för att återfå lite skärpa. Lite TLC.

Vi firar detta första lilla inlägg med ett klipp från bandet jag hoppas få se live någon gång under 2014. Hoppas dom inte är lika stela i verkligheten som i videon. Eller ja, det är ju typ klippdockor i videon så det ska nog inte vara så svårt! :)