Självporträtt

Jag, likt många andra, hatar att stå på andra sidan kameran. Eller ja, på något sätt är det lite mer okej när jag själv är fotograf, för jag kan ju helt styra slutresultatet. Inte för att jag är kontrollfreak direkt… ehem. :)

För några veckor sedan så fick jag en bild i huvudet, såna som dyker upp ibland, denna gång råkade det vara jag på bilden. Så jag önskade mig en sälvutlösare i julklapp och jag fick en! Yei! Efter ett litet battritrassel så fick jag igång den igår och idag tog jag tag i saken och försökte iscensätta min lilla bild. Jag har inte så asmycket energi eftersom jag dragit på mig en förkylning igen, men tar man det i små steg och inte har någon press så går det. Hur som helst så är jag så himla stolt för det blev typ som jag hade tänkt! Bilden blev på riktigt som den jag hade i huvudet. Sånt är jag inte helt van vid. Mer van att inte riktigt veta vad det blir förrän man är klar. Men nu hade jag en plan och löste det.

lotta_1

I efterhand hade jag funderingar om det blev lite väl pretentiöst och ”arty” men valde att inte sätta stopp för mina egna idéer bara för att dom är konstnärliga. Oftast när det gäller sånt här så är man ju sin egen värsta fiende.

Jag har eventuellt ett par projekt till på gång som jag hoppas få av stapeln under 2014, men mer om det sedan. Om det blir av, det är såna projeket som inte har någon press alls. Ganska skönt faktiskt. Har märkt att det är större chans att de blir av då! :)

Det vart ju ett gäng bilder innan den jag var ute efter satt, och man måste ju prova och så. Jag höll på att testa fjärrutlösaren som först inte ville fungera riktigt som jag hade planerat samtidigt som jag pratade i telefon (i lurarna) och lyckades få till den här, lite rolig tycker jag. Helt annan typ av bild dock. :)

lotta_2