Electric banana band på Grönan

Den 21a augusti var det äntligen dags! Electric banana band! Mina barndomsidoler! Som jag lyssnat på dem. Speciellt ”Jag vill bo i en svamp… annars får jag kramp. SVAMP!” Går inte riktigt att beskriva, men jag hade ett kassettband med Trasan och Banarne, det där bandet gick hela tiden, ibland stack jag emellan med Svarta hingsten, men oftast var det dem. På den tiden fanns inte Youtube och barnprogram gick bara en halvtimme om dagen, eller så fick man titta på tecknat i 5 minuter under lilla sportspegeln. Det fanns för jösse namn inte ens VHS spelare. Så man hade sin freestyle med kassettband och så fick man läsa serietidningar eller nåt. Jag som aldrig varit en fena på att läsa, klart det blev kassettband. Man hade heller inte så många, utan det var två eller tre, så varierade man mellan dem. Men oftast var det Trasan och Banarne för mig. (Det här var innan man började lyssna på ren musik) Så för andra gången den här sommaren fick jag se dem på scen! Den här gången hela konserten med och jag fick till lite bilder. Wonderful!

Electric Banana Band Gröna Lund 2014_01 Electric Banana Band Gröna Lund 2014_02 Electric Banana Band Gröna Lund 2014_03 Electric Banana Band, Gršna Lund, 2014, Janne Schaffer Electric Banana Band Gröna Lund 2014_05 Electric Banana Band Gröna Lund 2014_06 Electric Banana Band Gröna Lund 2014_07 Electric Banana Band Gröna Lund 2014_08 Electric Banana Band Gröna Lund 2014_09 Electric Banana Band Gröna Lund 2014_10 Electric Banana Band Gröna Lund 2014_11