Thomas Stenström på Grönan

Det känns som jag har fotat massor och inget i sommar. Konstig känsla, men det har varit ganska mycket festivaler. Festivaler är fantastiska för man hittar så mycket nytt och det är ganska lättfotat i dagsljus och allt… MEN, det är ju ganska lättfotat. Att jobba på ISO 100 och bländare 5.6 med 20 meter till artisten är inte riktigt min grej. Man tappar den estetiken, utmaningen och känslan som jag gillar. Så att fota Thomas Stenström på Gröna Lunds lilla scen var väldigt uppfriskande! Dessutom fick jag ett par av mina favoritbilder från det här året så här långt. Några bilder som har ”det där” som jag gillar, ni vet; känslan man inte kan sätta fingret på.

Förresten, läs hela artikeln här.

Eller vänta, är ”det där” jag gillar helt enkelt oskärpa? Ja, här ser ni dem i favorit-ordning och alla bilder längst ner.

Thomas Stenström Gröna Lund 2014_01

Thomas Stenström Gröna Lund 2014_07

Thomas Stenström Gröna Lund 2014_02