Lisa Miskovsky på Grönan

I veckan spelade Lisa Miskovsky på Grönan. Hade inte sett henne tidigare, så det var lite roligt.

Nu går vi dessvärre in i den perioden på året som jag gillar näst minst. Fint väder (eh, nåja någon minut här och där i alla fall) alla har semester, lämnar stan och Stockholm fylls på med turister och nästintill all vettig verksamhet stänger ner. Antalet konserter går ner ofantligt i stan (nej, allsång, dansband och sommarkrysset räknas inte). Vi får ingen uppgång igen förrän i augusti. Det är helt enkelt meningen att man ska ha semester och åka ut i landet på festivalturné och bada, inte sitta inne på kontoret.

Räddningen i sommar Stockholm heter Popaganda Parkteatern och Väsby Rock Festival. Båda går av stapeln nästa vecka.

Ja, sorry för raljeringen, här är bilderna på Lisa:

Lisa_Miskovsky_Gröna-Lund_2015_01 Lisa_Miskovsky_Gröna-Lund_2015_10 Lisa_Miskovsky_Gröna-Lund_2015_07