Popaganda 2015

I helgen gick Popaganda 2015 av stapeln! Tyvärr kom jag sent på fredagen eftersom jag var tvungen att stanna på jobbet till arbetsdagens slut. Men vi lyckades få till en komplett bevakning ändå, tack vare Christer! Här är länkarna till mina inlägg och nedan mina favoritbilder, sen ett galleri med ytterligare urval men kompletta bildserier hittar ni på nedan länkar!

Seinabo Sey
Seinabo Sey
Shout out louds
Shout out louds – Min första bevakning av Popaganda var för fem år sedan och jag tog denna bild jag var tvungen att upprepa den när jag fick möjlighet! Samma artist, samma festival, samma plats, samma träd i bakgrunden. en annan vakt som håller i honom och andra kläder. Tänk att så mycket och ändå så lite händer på fem år. :) 
Shout out louds
Shout out louds
Shout out louds
Shout out louds
Amason
Amason
Amason
Amason
Amason
Amason – alltid bra att ha med en extra kompis på scenen. 
Urban Cone
Urban Cone
Joel Alme
Joel Alme – Så söt som Mr Magoo!
Joel Alme
Joel Alme – han ler, fast det är helt mot hans image, tror jag kommer bli tvingad att ta ner bilden snart! ;)
bob hund
bob hund – alltid kaos
bob hund
bob hund – klart man kan spela med bruten hand! Kan Dave kan jag! 
bob hund
bob hund
Jungel
Jungel – ”iiiiiiiiiiiiiiiiiih”
James Blake
James Blake
Herrarnas Konstsim
Herrarnas Konstsim – bra höjd! :)