Sudakistan, The Sun Days och Green Day

Det har ÄNTLIGEN varit en fantastisk fotohelg! Vi är igång efter juluppehållet och året startar! Wohoo! Först ut den här helgen för mig var Green Day på Globen, se bilderna på LiveNews! Fantastiskt roligt att plåta och gjorde massa rookiemisstag eftersom det var ett tag sedan. Vilka undrar ni? Ja, jag brukar exponeringskompensera typ +0.30 men hade ställt om kameran så jag drar till den mitt i allt och drar upp kompensationen JÄTTEmycket så när jag körde på Av läget så blev tiderna alldeles för lång och ja, mycket blev skräp. Nu har jag tagit bort den och kör +-0. :) Sen var det rätt tråkigt att det var fotokontrakt, så jag kan inte lägga upp bilderna här, får bli en sån här i stället. Men det var roligt att fota dem, det är sån fart i honom och jag gillar musiken. Så här i efterhand hade jag gärna sett hela, en hel del låtar jag velat höra.

Greenday_photopass

Roligt på en helt annan skala i helgen var att äntligen få se Sudakistan igen! De var mitt favvis band på förra årets This Is Hultsfred och jag tycker helt enkelt dom är fantastiska. Det är kaotiskt och sjukt tajt, jag rycks med direkt och rekommenderar dem varmt. Förband var The Sun Days. Det var ju definitivt inte lika lättfotat på Debaser Strand som på Globen så det blir ju en helt annan typ av bilder, på gott och ont. Men det är ju inte så konstigt. Läs hela recensionen och se alla bilderna här!

Bilder på Sudakistan:

Sudakistan_Debaser-Strand-Stockholm_2017_001 Sudakistan_Debaser-Strand-Stockholm_2017_002 Sudakistan_Debaser-Strand-Stockholm_2017_004 Sudakistan_Debaser-Strand-Stockholm_2017_010 Sudakistan_Debaser-Strand-Stockholm_2017_014

Bilder på The Sun Days:

The_Sun_Days_Debaser-Strand-Stockholm_2017_001 The_Sun_Days_Debaser-Strand-Stockholm_2017_002 The_Sun_Days_Debaser-Strand-Stockholm_2017_006