Royal Republic på Gröna Lund

Jaha, jag vet inte om jag vågar räkna hur många gånger jag fotat Royal Republic, men inte så farligt, kanske var det tredje eller fjärde gången? Alltid lika roligt i alla fall. Två saker vill jag berätta om ang denna spelning:

För det första att jag fick (vad jag trodde var en ny) favoritlåt med dom under dagen när jag lyssnade in mig ordentligt. Det är deras eget coverband (dom gör alltså covers på sina egna låtar…!) och då har dom en fantastisk version av låten Addictive.

Den talar liksom till mig på något sätt, speciellt texten som kommer fram så bra i denna version. Det är humor på så många (låga) plan att jag var nära att skratta högt i det (just då) tysta kontorslandskapet på jobbet. Gillar det här med att man är beroende av någon, (i samma bemärkelse som engelskans addicted alltså), sen att kombinera det med att man känner sig som en duch. Kan identifiera mig helt enkelt.

Det andra jag vill berätta är att jag har lite av ett rekord i antal gilla på den översta bilden på Instagram! För att vara på vårt konto är det min överlägset mest gillade, den måste hamnat i något flöde någonstans. Den har nästan fler gilla än vi har följare. Glöm för övrigt inte att gilla LiveNews på Insta.

Läs hela artikeln och se alla bilderna på LiveNews.se.
Royal_Republic_grona_lund_stockholm_2017_003

Royal_Republic_grona_lund_stockholm_2017_001 Royal_Republic_grona_lund_stockholm_2017_009 Royal_Republic_grona_lund_stockholm_2017_011