Elton John på Grönan

​Wow, jag var starstruck i flera dagar innan jag ens fick fota honom, jag var nervös när jag skickade in ansökan och trodde inte jag skulle få det. Men självklart gick det igenom! Vi fick en låt från var vi ville i diket och en låt från hörnet, men där såg man inte så mycket. Det var okej, jag hade bilderna jag behövde ändå. Blev tyvärr ingen recension av två anledningar: 1. När vi fotat kom vi inte ens fram bakom knuten för det var FULLT och 2. Ett rejält ryggskott av något slag så jag kunde inte stå still så länge. Roligt att se och vilken fantastisk röst han har! Alla låtarna man kände igen körde han säkert på slutet. Attans. Roligt att se att så många var intresserade, det var typ rekord i att stänga grindarna tidigt. Verkligen en bock i livslistan att ha plåtat! Se fler bilder på LiveNews.se.

sir_Elton_John_grona_lund_stockholm_2017_001 sir_Elton_John_grona_lund_stockholm_2017_006 sir_Elton_John_grona_lund_stockholm_2017_009 sir_Elton_John_grona_lund_stockholm_2017_013