Vi står inför en guldålder

Idag är en historisk dag: 29 september 2021. Restriktionerna släpps och vi får gå på konsert och fullsatta krogar igen för första gången på 18 månader! OMG! Vi får dansa hur vi vill, med vem vi vill, när vi vill. Å jag har inga planer! Vilken panik. FOMO tar över så det stänker om det, både för ikväll och livet i det stora hela. Från att man varit okej med att sitta hemma och binga Netflix så vill jag ut och leva! Men var ska jag ta vägen? Å med vem? Det är en historisk kväll men jag sitter nog inne och drar tre avsnitt Squid Game för att avsluta med Touch Your Heart för att kunna sova. (koreanska serier, den första actionfylld och kladdig, nästa mer My Little Pony.) Så kollar jag imorgon på nyheterna vad som hände utanför min trygga bubbla. Känns säkrast (och tråkigast) så. 

Nu när restriktionerna släpps kommer såklart livescenen igång på riktigt igen och så konserterna står på kö! Vi får se vad som blir först ut för mig. Artister som hållit på släpp börjar släppa plattorna inför stundande turnéer, vi står inför en riktig guldålder. Allt som de suttit och filat på på sin kammare släpps ut i ljuset. Nu känns det lite som att det är ögonblicket innan ketchupen släpper. 

Några som inte legat på latsidan är Biffy Clyro, igår så släpptes en dubbel video med deras två nya låtar. Å så kul! 

Jag ser i min spellista för hösten 2021 att den fylls på fort! Den är redan tre timmar lång fast det är bara september än och den är full med guldkorn, det är  otroligt mycket bra, högt, lågt, hårt och mjukt. 

Nä, slut med navelskåderiet. Snart ses vi vid en livescen. 💃🎉 (hoppas jag, jag vågar knappt tro det. Så nervös!)