Don Broco på Klubben

Alltså, en av mitt livs bästa konserter! Å så roligt det var! 

Det händer inte ofta, men ibland, att jag går på konsert utan att fota. Igår såg jag tre band från längst bak i publiken! Det gick jättebra det med. Först var det australiensiska Ocean Grove, sedan Sleeping With Sirens och sist ut dom jag väntade på: Don Broco. De två första var riktigt bra, Sleeping With Sirens vill jag jättegärna se igen men Don Broco… omfg! En av dom bästa konserter jag någonsin varit på! Jag var en hårsmån från att kasta mig i någon av moshpittarna! Fan, nästa gång göra jag det. Bara jag kan lämna glasögonen till någon. Haha. 🤓 Ålder är en sinnesstämning, inte en siffra. 

Don Broco på Klubben, Stockholm

Varför var dom så bra då? Jag hade knappt sett en live video med dem så jag hade inga förväntningar förutom att jag älskar musiken. Jag var inte beredd helt enkelt, å publiken var fantastisk, det var mycket folk men inte helt fullsatt så folk kunde utan vidare dansa och starta pits av olika slag och man såg dessutom bättre då, så jag hamnade inte bakom en vägg av långisar som jag gjorde på VNV Nation i fredags. Å tre personer i bandet sjunger, riktigt bra dessutom, inte bara sångaren. En av de andra ikoniska rösterna för bandet visade sig höra till trummisen. Bara en sån sak. Jag hoppas innerligt att jag får se dem snart igen och att jag då får plåta. Så roligt, är fortfarande stirrig. Kanske blev konserten också lite bättre eftersom jag slappnade av och inte tänkte på bilder och recension alls. Jag hade heller ingen med mig så jag behövde inte kompromissa alls, även om det är roligare att gå på konsert med sällskap så vill jag slå ett slag för att gå även om man inte får med sig någon annan. Tänk om jag hade missat detta för att andra inte fått barnvakt, ledigt, lön eller feeling? Inte acceptabelt! 

Sleeping With Sirens på Klubben Stockholm

Klar jag fotade lite med mobilen litegrann lekte med långa slutartider. Å måste säga att skillnaden i bildkvalitet från bara ett par år sedan. Man ser ju vilket band det är på scenen! Bara en sån sak. Fast är man för kreativ syns det ju inte så klart: