Inför Drylight i replokalen och att växa utanför boxen

Jag har fått ett mycket spännande uppdrag på tisdag! Jag ska fota mitt favvoband Drylight (tidigare Milou) i replokalen. De håller på och spelar in en skiva och repar lite nytt material! Här är några väldigt gamla bilder känns det som. En av mina absolut första konserter jag fotade.

Det är alltid fullt ös när Drylight spelar.

Det var Drylight som ledde mig in på denna bana från början. Det var på en Drylight spelning där jag tagit med kameran som jag fick en sån insikt, en ”defining moment” som dr Phil skulle ha sagt: Jag stod där med ett fantastiskt verktyg i handen men hade ingen aning om vad jag skulle göra med det för att få det resultat jag var ute efter. Jag kom till insikten att jag måste jag lära mig min kamera ordentligt. Det var min första spark i rumpan i den här riktningen. Det var nästan två och ett halvt år sen nu, om jag inte räknar helt galet.

Jag har fotat Drylight vid ett flertal tillfällen sedan dess, jag tror att det är tre totalt. Det ska bli roligt att se och fota dem i replokalen och få tjuvlyssna lite på det nya materialet!

Lyssna på Drylight tidigare Milou på Spotify eller deras MySpace. Än så länge deras gamla material. Jag har inget datum för när det nya släpps, jag ska snoka lite på tisdag. Det enda jag vet är att det är bra! Det tvivlar jag inte en sekund på.

Att växa utanför boxen:

Jag har fotar ju mest rock, detta för att jag om får välja fritt vad jag ska fota så blir det ju naturligtvis den musik som ligger en närmast hjärtat. Men jag känner att jag måste utanför boxen, både för att få lite andra typer av bilder och för att få lite nya intryck av musik. Missförstå mig rätt. Jag har inte tröttnat på min rock, den kommer alltid ligga närmast i mitt hjärta och själ, men jag känner att jag, för att upprätthålla någon typ av proffesionalism, måste vidga mina vyer. Så jag har anmält mig (blev reserv) på Sade och Rihanna. Rihanna är så långt utanför boxen att det är inne i någon annan box, jag känner mig förvirrad och lite som att jag trippar runt på tå i fiendens land. Lite som en AIKare i Hammarbyklacken. (ursäkta sportjämförelsen, det blir min första och sista) Men jag misstänker att båda dessa två vackra kvinnor kommer att ha stora produktioner bakom sig, de spelar på Globen och jag misstänker att det kan bli ganska så ljust och bäddat för häftiga bilder. Det ska även bli spännande att fota lite vackra kvinnor. Jag har mest män i min portfolio.

MEN, en reservation är ju att jag är reserv på båda dessa konserter. Så vi får väl se om det blir av. Misstänker att förste fotografen på dessa konserter är ganska motiverad till att fota dem. Men man kan ju hålla tummarna och försöka förbereda sig!

2 reaktioner till “Inför Drylight i replokalen och att växa utanför boxen”

Kommentarer är stängda.