Julen är häääär…

Det blev en ganska ”fotig” jul faktiskt! Jag inledde julafton med så upp mina klargröna ögon och öppna min alldeles egna present till mig själv. Boken jag köpte när jag var på fotografiska sist. Det är en ganska allvarlig bok med endel hemska bilder. Men sånt är livet, det är hemskt ibland. Familjen lyckades hålla sig till strax efter julmaten, då åkte alla kamerorna fram! Brorsan har köpt en alldeles ”ny” Minolta från 1964, tror jag det var. Den har ljusmätare! Bara en sån sak. Å pappa rotade fram massa blixtar och det skulle experimenteras. Det var väldigt roligt faktiskt.

I julklapp så fick jag bland annat ett medlemskap i Fotografiska familjen!!! ååå va kul det ska bli, ska dit igen och titta lite. Kanske blir det tom en rundvandring? De kommer ju hänga om hela stället till den 14:e januari, har läst lite lätt om de utställningarna, det ska bli spännande det med. Men först hoppas jag verkligen det blir Fashion igen.

Vi avslutade julafton med att måla lite med ljus! Jag hade köpt massa tomtebloss, det var fantastiskt roligt, men jag har glömt att ta med mig överföringssladden till föräldrarna så jag får komplettera med bilder lite senare. (typ i morgon söndag). var även ute på promenad med föräldrarna idag och hade med mig kameran. Inga jätte bra bilder på det sättet men skönt att fota lite kravlöst och bara för att man vill.

Så det blev verkligen en fotografisk jul! Som avslutades med (nåja, det är bara juldagen än) att jag körde telefonen i tvättmaskinen, vilket medför att jag får köpa ny. Någon med bra kamera får det bli. Tips mottages tacksamt!

vet inte om den första bilden är så himla vass… men jag tar med den ändå…