God Jul!

Nu är det äntligen dags för lite ledigt, det kan vi nog alla behöva. Jag har inte så mycket ledigt från jobbet, men det blir några långhelger som kommer i alla fall. Jag har haft RIKTIGT dåligt med inspiration och motivation under veckan som gått. Detta av en hel del anledningar som jag inte kan gå in på här. Men min notoriska sömnbrist är ju absolut en bidragande faktor.

Jag har fotat julkort varje år de senaste ja… 5(?) åren kanske. Jag trodde inte det skulle bli av i år, men så fick jag en liten glimma av motivation så jag gjorde slag i saken direkt.

Det är kanske ingen prisvinnande bild, men den förmedlar den mysighet och värme jag var ute efter. Med den här bilden vill jag önska alla mina läsare en riktigt god jul.

Å jag läste precis nu att Whitesnake släpper nytt album i mars. Det betyder att de kommer på besök! Håll tummarna för att jag får fota David Coverdale å grabbarna! härlig julklapp!